header banner
Default

Deze twee cryptocurrencies hebben vandaag de show op Bitvavo gestolen


Of de cryptomarkt nou stijgt, daalt of stilstaat, er zijn altijd cryptomunten die opvallen. Momenteel vallen twee relatief onbekende munten op doordat ze plotseling aan de top van de Nederlandse crypto exchange Bitvavo staan. 

Het gaat om Loom Network (LOOM) en Waltonchain (WTC). Beide munten staan vandaag bovenaan Bitvavo op basis van het handelsvolume. In dit artikel bekijken we wat deze projecten zijn en waarom ze plotseling zo populair zijn.

Nog geen account bij Bitvavo? Klik op deze link om 10 euro gratis crypto naar keuze te ontvangen bij het aanmaken van een nieuw account!

🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB Advertentie Anycoin Direct

Loom Network: crypto stijgt 200%

VIDEO: BITVAVO UITLEG voor BEGINNERS | Hoe werkt Bitvavo in 2023?
WijsGeld

Op Bitvavo gaat Loom Network aan kop met een handelsvolume van €5,2 miljoen in de afgelopen 24 uur. LOOM is een project op Ethereum (ETH) dat zich inzet om de schaalbaarheid van gedecentraliseerde platformen te vergroten. Met behulp van Loom kunnen ontwikkelaars gemakkelijk hun projecten uitbreiden naar verschillende blockchains.

Maar waarom opeens de intense populariteit van LOOM? Een korte blik op de koersgrafiek toont dat LOOM een geweldige opmars heeft gehad in de afgelopen week. De koers steeg met maar liefst 200% van $0,04 naar een piek rond $0,12

Inmiddels is de koers wat ingezakt richting de $0,09 en staat daarmee in de afgelopen 24 uur 13 procent in de min. Het hoge volume vandaag wordt mogelijk verklaard door handelaren die hun winst pakken.

Ook Waltonchain crypto zag forse stijging

VIDEO: Crypto Versturen Van Bitvavo Naar Andere Exchanges: Hoe Doe Je Dat? | Whatsnext Daytrading Cursus
WhatsNext Community

De tweede token die vandaag veel verhandeld wordt op Bitvavo is Waltonchain (WTC). Waltonchain is een crypto-project dat zich focust op de implementatie van de internet of things (IOT). Het project streeft er ook naar om logistieke processen te optimaliseren met behulp van blockchain technologie.

WTC was in 2018 een zeer veelbelovend project en behaalde destijds zelfs een koers van ruim $42. Inmiddels is er weinig over van de ooit grote marktkapitalisatie, die momenteel rond $14 miljoen ligt.

Gisteren zag WTC plotseling wel een flinke opleving en de koers steeg in korte tijd met ruim 25 procent. Inmiddels zakt de koers weer in en daalde met meer dan 20 procent in de afgelopen 24 uur. Momenteel staat het dagelijkse handelsvolume van WTC op Bitvavo op bijna €4,8 miljoen

Post Views: 370

Sources


Article information

Author: Paula Mcmillan

Last Updated: 1703055842

Views: 573

Rating: 4.1 / 5 (108 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Paula Mcmillan

Birthday: 1915-02-28

Address: 37223 Macias Park, Davisburgh, KY 08330

Phone: +4766278302549451

Job: Mechanical Engineer

Hobby: DIY Electronics, Rock Climbing, Camping, Drone Flying, Badminton, Role-Playing Games, Beekeeping

Introduction: My name is Paula Mcmillan, I am a ingenious, proficient, forthright, unswerving, lively, Precious, capable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.